Over Teach Digital

Ontstaan

Teach Digital is ontstaan vanuit een online marketing bureau die zag dat er veel vraag is ontstaan vanuit de markt om online marketing te insourcen. Vanaf het begin wilde Teach Digital helpen met het vergaren van deze kennis. Zo ontstond er een kennisbank die altijd actueel en up-to-date is. Na verloop van tijd is er een unieke leermethodiek ontwikkeld waardoor Teach Digital niet enkel meer een kennisbank was, maar een compleet coachingstraject. In dit traject bieden wij complete en persoonlijke ondersteuning aan in samenwerking met partnerbureaus en hun kennis en expertise. Samen zetten wij persoonlijke en praktijkgerichte doelen op zodat het hoogste leerrendement haalbaar is!

Missie & Visie

Wij leveren de online marketing kennis van morgen. Vandaag. Dit doen wij door toegankelijke, praktische en actuele e-learning te combineren met coaching door ervaren online marketeers.

Daarom geloven wij dat bedrijven succesvoller kunnen zijn in een wereld vol digitalisering, door online marketing toegankelijk te maken!

Gezichten

Olav Wolters - Online Marketing Consultant Succesfactor
Olav Wolters - Mede-eigenaar
Ik ben Olav, mede-eigenaar bij Teach Digital en dagelijks verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe succesvolle samenwerkingen. Dit kan zijn met klanten, maar ook met nieuwe partners.
 
Samen met mijn vriendin Judith en hond Ted woon ik in Deventer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wielrennen of om met vrienden te genieten van een biertje in onze mooie binnenstad.
 
Online resultaat behalen is waar ik energie van krijg. Op 15-jarige leeftijd begon ik met het inzetten van online kanalen om geld te verdienen. Dit heeft mij nooit meer losgelaten en daarom ben ik erg trots dat we dagelijks ondernemers helpen om online marketing in te zetten met Teach Digital en onze partners.
Nick Nikkels
Nick Nikkels - Mede-eigenaar

Waar mijn passie voor online marketing vandaan komt? De consument staat centraal! Content en advertenties worden afgestemd op het gedrag van de consument en alles is meetbaar. Het resultaat: Relevante advertenties, spraakmakende content, een ultieme gebruikerservaring en dus een tevreden klant.

Bradley Schoemaker
Bradley Schoemaker - Projectleider en coach

Hi! Ik ben Bradley, projectleider en coach bij Teach Digital. Dagelijks ben ik bezig met het vervullen van de wensen van onze partners.

De meeste energie behaal ik uit het begeleiden van onze Academy cursisten, het geven van presentaties/gastlessen en het behalen van resultaten. Mijn motto is dan ook ‘Het werk dat ik morgen oplever moet beter zijn dan vandaag’.

Ook ben ik sinds dit jaar samen met mijn vriendin woonachtig in het mooie Deventer, maar opgegroeid in het naastgelegen Olst.

Wanneer je met niet kunt bereiken op kantoor zit ik waarschijnlijk op het terras, ben ik met vrienden, maak ik een ommetje of bezoek ik een (voor mij) nog onbekende stad.

Zie ik je binnenkort bij ons op kantoor?

Thom Treurniet
Thom Treurniet - Online Marketeer en Content editor

 

 

 

 

Ik ben Thom, Online Marketeer en Content Editor SEO/SEA bij Teach Digital. Ik vind resultaatgerichtheid erg belankrijk. Daarom vind ik de werkwijze van Teach Digital perfect bij mij passen! Ik hou van uitdagingen en die zal ik dus ook altijd opzoeken. 

Wij komen graag met je in contact!

Wil jij je online marketing skills naar een hoger niveau tillen?

Of heeft jouw bureau de ervaring en expertise die nodig is om onze deelnemers online succesvol te maken?

Laat dan van je horen!

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching