Online Marketing Training

In een wereld vol digitalisering is het als ondernemer niet meer mogelijk om achter te blijven met jouw online marketing. Teach Digital biedt daarom een ideale mogelijkheid om jezelf of jouw werknemers te ontwikkelen middels een online marketing training. Tijdens deze training worden alle aspecten van online marketing behandeld in combinatie met persoonlijke en praktische begeleiding. Zo word jij een expert op het gebied van online marketing.

Waarom online marketing training?

Zoals net al duidelijk is geworden is het tegenwoordig steeds belangrijker om de onlinestrategie van jouw bedrijf te optimaliseren. Immers gebruiken steeds meer mensen internet en gebeurd tegenwoordig veel van de bedrijfsvoering online. Wanneer jij dit optimaliseert kan het betekenen dat jij flexibeler kan inspelen op de vragen vanuit de klanten en de veranderingen in de markt. Tijdens deze online marketing training word jij opgeleid tot een expert op het gebied van online marketing. Alle belangrijke aspecten als Search engine optimization (SEO), Search engine advertising (SEA) en affiliate marketing komen aan bod.

Voordelen Online Marketing Training

Door deel te nemen aan de online marketing training wordt jij een volwaardig online marketeer. Dit biedt veel voordelen voor jou en jouw bedrijf omdat je nu instaat bent om alle gerelateerde werkzaamheden zelf uit te voeren. Belangrijke voordelen zijn:

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn;
 
 Wanneer je zelf de online marketing oppakt kan dit dus zeer gunstig uitpakken voor jouw bedrijf. Er kan worden namelijk meer potentiële klanten bereikt (leads) en deze kunnen met behulp van handige tips en trucs worden verleid. Ook met oog op de toekomst van jouw organisatie is het handig om de kennis binnen het bedrijf te hebben omdat dit ervoor zorgt dat er sneller veranderingen kunnen worden doorgevoerd met inhoudelijke kennis over het bedrijf.

Waarom een online marketing trainer van Teach Digital?

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Taxonomie van Bloom Teach Digital

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Unieke Leermethodiek van Teach Digital

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland. Bij de training maken wij gebruik van een up-to-date kennisbank die online tot jouw beschikking is. Voor de offline begeleiding zijn er online marketing coaches die jou helpen met alle doelstellingen op te zetten en te behalen. Ook zullen zij vragen beantwoorden om een optimaal leerproces te garanderen.

Voordelen Teach Digital: unieke online marketing training

Door onze werkwijze en partnerschappen kunnen we met een hand op ons hart zeggen dat Teach Digital een unieke leermodule voor cursisten heeft ontwikkeld. We combineren de kracht van professionals met een up-to-date opleidingsomgeving. Op die manier kunnen cursisten actiegericht opgedane theorie in de praktijk brengen, laten controleren en optimaliseren. Samen dragen we onderstaande USP’s uit: 

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Oplossing voor slechte ervaring met bureau’s;
 • Professional als back-up;
 • Een professional die meedenkt;
 • Personeel aanwezig, kennis niet;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn.

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching