Online Marketing Opleiding

Tegenwoordig vindt er steeds meer digitalisering plaats. Voor elk bedrijf is het dus steeds belangrijker om de online marketing op orde te hebben. Sterker nog, de meeste bedrijven verdienen hun geld omdat de online marketing ervoor zorgt dat zij leads binnenkrijgen. De online marketing opleiding van Teach Digital kan jou en jouw bedrijf hierbij helpen. Deze opleiding kan worden beschouwd als een online marketing cursus of online marketing training. Na de opleiding kan jij jezelf beschouwen als online marketing expert!

Waarom online marketing opleiding?

Omdat mensen tegenwoordig steeds meer gebruik maken van het internet, waar zij dat willen, is het belangrijk dat jouw bedrijf hierop inspeelt. Het is belangrijk dat jouw bedrijf daarom flexibel word om zo snel mogelijk in te spelen op veranderingen in de markt. Daarom is een online marketing opleiding van essentieel belang. Tijdens de online marketing opleiding word jij opgeleid tot een expert op het gebied van online marketing. Alle belangrijke aspecten als Search engine optimization (SEO), Search engine advertising (SEA), e-mailmarketing en affiliate marketing komen aan bod. Ook social media marketing en doelgericht leren schrijven wordt behandelt samen met jouw persoonlijke coach.

Voordelen online marketing opleiding

Door deel te nemen aan een online opleiding wordt jij een volwaardig online marketeer. Dit biedt veel voordelen voor jou en jouw bedrijf omdat je nu instaat bent om alle gerelateerde werkzaamheden zelf uit te voeren. Belangrijke voordelen zijn:

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn;
 
 Wanneer je zelf de online marketing oppakt kan dit dus zeer gunstig uitpakken voor jouw bedrijf. Er kan worden namelijk meer potentiële klanten bereikt (leads) en deze kunnen met behulp van handige tips en trucs worden verleid. Ook met oog op de toekomst van jouw organisatie is het handig om de kennis binnen het bedrijf te hebben omdat dit ervoor zorgt dat er sneller veranderingen kunnen worden doorgevoerd met inhoudelijke kennis over het bedrijf.

Waarom een online marketing opleiding van Teach Digital?

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Taxonomie van Bloom Teach Digital

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Unieke Leermethodiek van Teach Digital

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland. Bij de training maken wij gebruik van een up-to-date kennisbank die online tot jouw beschikking is. Voor de offline begeleiding zijn er online marketing coaches die jou helpen met alle doelstellingen op te zetten en te behalen. Ook zullen zij vragen beantwoorden om een optimaal leerproces te garanderen.

Voordelen Teach Digital: unieke online marketing opleiding

Door onze werkwijze en partnerschappen kunnen we met een hand op ons hart zeggen dat Teach Digital een unieke leermodule voor cursisten heeft ontwikkeld. We combineren de kracht van professionals met een up-to-date opleidingsomgeving. Op die manier kunnen cursisten actiegericht opgedane theorie in de praktijk brengen, laten controleren en optimaliseren. Samen dragen we onderstaande USP’s uit: 

 • Bedrijfsgegevens intern houden; 
 • Meer inzicht in werkzaamheden;
 • Sneller kunnen schakelen;
 • Oplossing voor slechte ervaring met bureau’s;
 • Professional als back-up;
 • Een professional die meedenkt;
 • Personeel aanwezig, kennis niet;
 • Doelgericht werken; 
 • Besparing in kosten op lange termijn.

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching