Online Marketing Coachingstraject

Online marketing wordt tegenwoordig steeds belangrijker in de huidige bedrijfsvoering. Met de komst van internet en sociale media komen veel traditionele mediakanalen steeds meer op de achtergrond te staan. 

Doordat mensen steeds meer online zijn, is het belangrijk om hier als bedrijf ook op in te spelen. Wil je je bedrijf op de kaart zetten en succesvol worden, dan zal je ook, en misschien zelfs vooral, moeten investeren in online-campagnes. Online marketing wordt nog steeds groter en biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren!

Waarom een Online Marketing Coachingstraject?

Een coach die je persoonlijk helpt bij het ontwikkelen van een effectieve en praktische marketingstrategie is een goede oplossing om meer lading aan uw onderneming te geven.

Deze coaching is gebaseerd op de persoonlijke doelstellingen en de theorie die worden samengesteld en behandeld. Uiteindelijk kan jij een online marketeer worden voor jouw bedrijf!

 

Voordelen online marketing coach

Voordelen van een marketing coach zijn bijvoorbeeld dat deze professional jou kan sturen op je persoonlijke doelen of de doelen van jouw bedrijf. Ook is het makkelijker om de theorie eigen te maken omdat de coach ervoor zorgt dat jij het snapt. Door middel van praktijktoetsing is het direct meetbaar en kun jij met jouw coach evalueren wat er goed ging en wat er verbeterd kan worden. Deze manier van online leren, en offline coaching maakt het uniek!

Waarom een online marketing coachingstraject van Teach Digital?

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Taxonomie van Bloom Teach Digital

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Unieke Leermethodiek van Teach Digital

 

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland.

Voordelen Teach Digital: Unieke online marketing coaching

Door onze werkwijze en partnerschappen kunnen we met een hand op ons hart zeggen dat Teach Digital een unieke leermodule voor cursisten heeft ontwikkeld. We combineren de kracht van professionals met een up-to-date opleidingsomgeving. Op die manier kunnen cursisten actiegericht opgedane theorie in de praktijk brengen, laten controleren en optimaliseren. Samen dragen we onderstaande USP’s uit: 

  • Bedrijfsgegevens intern houden; 
  • Meer inzicht in werkzaamheden;
  • Sneller kunnen schakelen;
  • Oplossing voor slechte ervaring met bureau’s;
  • Professional als back-up;
  • Een professional die meedenkt;
  • Personeel aanwezig, kennis niet;
  • Doelgericht werken; 
  • Besparing in kosten op lange termijn.

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching