Online Marketing Coach

Ben jij op zoek naar dé online marketing coach? Zoek niet verder. Teach Digital biedt marketing professionals die jou wegwijs kunnen maken in de wereld van online marketing. Wij faciliteren het delen van up-to-date kennis en knowhow van échte marketing toppers. Lees snel verder wat Teach Digital jou kan bieden.

Online Marketing Coach

Teach Digital is een samenwerkingsverband dat bestaat uit een select groepje (online) marketing bureaus. De professionals die hier werken stellen zich beschikbaar als online marketing coach. Met behulp van hun kennis en ervaring leren ze jou om al je online marketing doelstellingen te behalen. Je krijgt een persoonlijke online marketing coach die jou uitdaagt en helpt groeien tot een echte professionele marketeer.

Online marketing coachingstraject

Aan de hand van een online marketing coachingstraject kun jij jouw kwaliteiten als online marketeer uitbreiden en verfijnen. Teach Digital maakt gebruik van een unieke leermethodiek. Het traject bestaat namelijk uit een combinatie van online leren en coaching door professionals. Je wordt zowel aan de hand van theorie als praktijkopdrachten opgeleid tot een zelfstandige online marketeer.

Marketing Coach

Het mooie aan ons online marketing coachingstraject is dat je een persoonlijke marketing coach krijgt toegewezen. Je coach zal je wijzen op de noodzakelijke theoretische en praktische doelen, maar is tegelijkertijd ook een belangrijke sparringpartner voor je tijdens je coachingstraject. Het doel van de coach is om jou te laten groeien.

Online Marketing opleiding

Teach Digital biedt een allesomvattende online marketing opleiding. Ongeacht je huidige kennisniveau kunnen onze marketing coaches jou omtoveren tot een heuse online marketing professional.

Coachingstraject op maat

Niet iedere cursist zal op hetzelfde niveau beginnen. Ook kan het zijn dat je over specifieke onderdelen van marketing al meer weet. Zoals social media of e-mailmarketing. Daarom zijn de coachingstrajecten van Teach Digital altijd op maat gemaakt. Vind hier jouw coachingstraject op maat!

Online marketing training

De online marketing training die je bij Teach Digital geniet bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder lees je meer over de marketing aspecten die we tijdens jouw coachingstraject behandelen. Bekijk hier alle Online Marketing trainingen van Teach Digital!

Bedrijfstraining

In de huidige bedrijfsvoering is het steeds belangrijker om gebruik te maken van effectieve online marketing. Daarom biedt Teach Digital bedrijfstraining aan. Wij leren jou om met je bedrijf in te spelen op het online landschap, waar steeds meer klanten zich bevinden. Na het afronden van het coachingstraject kan je jouw bedrijf beter op de kaart zetten en ook online je doelstellingen behalen.

SEO training

Wil jij weten hoe je, zonder te betalen, beter zichtbaar wordt op het internet? Dit leren we je aan de hand van onze SEO training. Na het doorlopen van dit onderdeel weet jij hoe je jouw bedrijf hoger laat eindigen in de resultaten van Google en andere zoekmachines. Leer meer over de SEO training van Teach Digital.

SEA training

Aan de hand van onze SEA training leren we je hoe je met behulp van betaalde advertenties meer potentiële klanten bereikt en hoe je top-of-mind blijft bij je bestaande klanten. 

Social media training

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Daarom geven we ook social media training, zodat jij goed kan bepalen welke platformen goed aansluiten bij jouw doelstellingen en hoe je deze optimaal benut. Leer meer over de Social Media training van Teach Digital.

Google Analytics training

Uiteraard wil je ook de effecten van al jouw online marketing werkzaamheden meten. Hierbij speelt Google Analytics een grote rol. Met behulp van onze Google Analytics training ben jij ervan verzekerd dat je jouw werkzaamheden continu kan blijven verbeteren. Leer meer over de SEA training van Teach Digital.

Over Teach Digital

Over ons

Teach Digital is een samenwerkingsverband van een select groepje (online) marketing bureaus. Deze bureaus beschikken over kennis en ervaring van de beste kwaliteit. Hiermee waarborgen we een effectieve coaching voor al onze cursisten. Onze coaches zijn de basis van het hoge leerrendement dat we behalen.

Onze leermethodiek

De leermethodiek van Teach Digital gaat verder waar anderen stoppen. Onze werkwijze is gebaseerd op de taxonomie van Bloom:

Taxonomie van Bloom Teach Digital

Het gros van de online marketingopleidingen focust zich op de eerste drie stappen binnen de taxonomie. Echter vergeten zij de belangrijkste. Het kunnen evalueren, analyseren en creëren van werkzaamheden. Doordat Teach Digital de e-learning combineert met de kennis en expertise van de partners kunnen wij dit wel. Zo worden onze cursisten theoretisch en praktisch opgeleid tot zelfstandige online marketeers. Onze werkwijze kan dit waarborgen.

Onze werkwijze is gericht op een continue vorm van leren met persoonlijke begeleiding:

Unieke Leermethodiek van Teach Digital

Deze werkwijze dragen wij en onze partners namelijk uit. De partners bestaan uit verschillende gerenommeerde online marketingbureaus door heel Nederland.

Contact

Wil jij je online marketing skills naar een hoger niveau tillen? Of heeft jouw bureau de ervaring en expertise die nodig is om onze deelnemers online succesvol te maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0570 – 57 36 62 of vul het contactformulier op onze site in.

Partners

Teach Digital bestaat uit meerdere gerenommeerde online marketing bureaus verspreid door het land. De expertise en ervaring van
onze partners maakt onze coachingstrajecten uniek en bovenal effectief. We beschikken over een up-to-date kennisbank, waardoor we altijd de meest actuele kennis kunnen delen. De partners zorgen ervoor dat cursisten de juiste keuzes maken en leren van fouten die zij al hebben gemaakt. 

Ook partner worden? Bel naar 0570 – 57 36 62 of vul het contactformulier in. We zijn altijd op zoek naar bureaus met de nodige ervaring en expertise om onze cursisten naar een hoger niveau te tillen.

Stel jouw Teach Digital opleiding samen

Ben jij overtuigd en wil jij ook een professionele online marketeer worden? Wacht dan niet langer en vul je gegevens in om een leertraject afgestemd op jouw situatie te ontvangen. Je kunt ook kiezen uit trajecten die zich richten op specifieke marketing onderdelen. Zoals ons SEO traject, het Social Media traject en het Google Ads traject. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

FAQ's

Wat is online marketing?

Bij online marketing maak je als bedrijf gebruik van het internet en online tools om je naamsbekendheid te vergroten, je doelgroep effectief te bereiken, en uiteindelijk je diensten of producten te verkopen.

Waarom online marketing?

Met steeds meer mensen die gebruik maken van het internet, bereik je met alleen offline media kanalen niet je beoogde doelgroep. Daarom is het voor bedrijven belangrijk om ook online vindbaar en bereikbaar te zijn. Na het doorlopen van het coachingstraject van Teach Digital kun jij daar zelfstandig voor zorgen!

Hoe word ik online marketing expert?

Met het coachingstraject van Teach Digital ben je ervan verzekerd dat je jezelf binnen een mum van tijd online marketing expert mag noemen. Dankzij onze unieke leermethode leer je binnen no-time alle ins en outs van online marketing en kun jij zelfstandig als marketeer te werk.

Wat valt onder online marketing?

Kies jij voor Teach Digital, dan leren we je alles wat je moet weten over SEO, SEA, e-mailmarketing, social media en analytics. Daarnaast leer je dankzij onze unieke leermethode ook om je uitwerkingen te evalueren en analyseren. Door deze toevoeging in onze leermethode waarborgen we dat jij een volledig bekwame online marketeer wordt.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau helpt organisaties om diensten of producten op een effectieve manier bij de klant te brengen via het online landschap. We vergroten naamsbekendheid, trekken nieuwe klanten aan en behouden oude klanten op een effectieve manier. Door online statistieken te analyseren kan er continu worden bijgestuurd om de best mogelijke resultaten te behalen.

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching