Coachingstraject online marketing

Unieke combinatie van online leren en offline coaching door professonals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Coachingstraject online Marketing

Ilionx - Groot bedrijf

Voor ons helpt het coachingstraject enorm bij het stapsgewijs halen van onze doelstellingen die wij samen met het partnerbureau hebben opgesteld. Door de unieke manier van leren is het voor ons duidelijk geworden dat wij onze online marketing zelf kunnen inzetten! De modules die wij behandelen sluiten aan op onze behoeften en deze kunnen wij direct in praktijk brengen. Dit zorgt ervoor dat wij ons online succes kunnen behalen!

Logo Ilionx

Coachingstraject online Marketing

Stadsgehoorzaal Kampen - MKB

Vanaf het eerste gesprek waren wij al overtuigd door het goede gevoel! De toegevoegde waarde van het coachingstraject van Teach Digital en haar partnerbureau is dat wij persoonlijke begeleiding ontvangen, gekoppeld met feedback die gericht is op onze organisatie. Ook vinden wij het fijn dat er op ons eigen tempo kan worden geleerd en gewerkt. De academy is heel duidelijk en op maat aan te passen aan onze behoeften. 

Logo Stadsgehoorzaal Kampen

Coachingstraject online Marketing

Zusjez - ZZP'ers

De academy heeft ons ontzettend geholpen met het creëren van onze online marketingstrategie. De keuze voor Teach Digital was was simpel omdat wij niet afhankelijk wilden zijn van een bureau dat voor ons alle online marketing regelt. Teach Digital sprak ons daarom het meest aan omdat het een effectieve en praktische manier van leren is! Wij zien nog steeds meerwaarde in online marketingbureau’s wanneer het gaat om specifieke vraagstukken. De unieke leermethodiek zorgt ervoor dat wij, in samenwerking met de specialisten, onze online marketing naar succes leiden!

Klaar om beter te worden in online marketing?

Neem contact met ons op

online marketing coaching